Лична консултация

Личната консултация с Мила Банкова на тема женско здраве ще ви съпътства в един по-задълбочен и холистичен подход по пътя на преодоляването на различни гинекологични проблеми. 

Как да се справите с хормоналните проблеми и да бъдете здрави жени, които се радват пълноценно на пътуването, наречено „живот“? Какви техники и родни билки можете да използвате при различни неразположения? Как да подходите, за да възстановите хормоналния си баланс и да избегнете синтетичните лекарства, които увреждат дълготрайно ендокринната система и здравето ви? Каква храна е добре да се приема според периода на женския менструален цикъл? Как и в кои случаи можете да си помогнете сами в лечебния процес? Как да живеете спрямо естествените биологични цикли на вашия женски организъм и да разгърнете своята женственост? Как да разпределяте задачите си и да планувате ежедневието си спрямо различните хормонални промени, които са част от вашия уникален женски организъм? Какво можете да промените в сексуалния си живот, за да избегнете някои неразположения?

Ние, жените носим потенциал да се самолекуваме и да повикаме в живота си здраве, благополучие, блаженство и вътрешно щастие, така както и сами сме способни да си причиняваме преумора, болести, депресия. Чрез разчупването на настоящите ограничени идеи и диагнози за женското здраве, ще се запознаем с техники и практики, с които да си помагаме в трудни моменти, но и да използваме като превенция и грижа за себе си. Житейските събития често ни карат да се съмняваме в себе си, да спрем да се обичаме и да не вярваме в силите си. Въпреки това всяка жена интуитивно знае какво не е наред с нея и понякога има нужда само от едно нежно побутване в правилната посока, с което да отблокира жизнената енергия. 

Менструалната осъзнатост е жизненоважна част от пътя на любовта към себе си. Нашият менструален цикъл е едно от основните диагностични средства за нашето здраве като цяло. Ще приложим един по-различен от общоприетия и познатия ни мироглед за менструацията, ще се потопим в света на южноамерикански практики за изцеляване и възстановяване величието на нашите Утроби.

Повече за мен може да прочетете тук.

ЦЕНИ:

ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ – ОНЛАЙН 60 лв.

🌿

ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ В МЕТТА СТУДИО СОЛНИ СТАИ (СОФИЯ) 70 лв.  

🌿

ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ + АРВИГО МАСАЖ (МЕТТА СТУДИО) 90 лв

🌿

ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ + СУ ДЖОК / МОКСОТЕРАПИЯ (МЕТТА СТУДИО) 90 лв

🌿

ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ + ЖЕНСКА ПАРНА БАНЯ (ПАРИЛКА) (МЕТТА СТУДИО) 90 лв.

Изпратете запитване

  КАКВО Е СУ-ДЖОК?

  Су-джок е метод за самолечение. Създаден е от корейския професор Пак Же Ву. Терапията е ефективна, лесна, широкоспектърна и удобна за прилагане от всеки, по всяко време и навсякъде. Базира се на древни тибетски и китайски медицински познания. Су означава длан, джок – ходило. Работи по съответстващи на органите или части на тялото точки, които са разположени по ръцете и ходилата. Тези точки биват стимулирани чрез мокса (билкова пура), магнити, семена, цветове, игли или просто чрез масаж с клечка за кибрит или молив. Веднъж научите ли топографията на точките, можете да помагате на всеки орган или част на тялото. Има техники за лечение на хронични заболявания, травми, хормонални проблеми и т.н.

  Су-джок терапията е определяна като едно от големите медицински открития на 20-и век.

  Мила Банкова е сертифициран су-джок терапевт от International SU JOK Association. За гинекологични проблеми работи върху биологично активните точки по системата су-джок, прилага и моксотерапия върху класически точки по тялото.

  КАКВО Е АРВИГО МАСАЖ?

  Арвиго масажът е типичен и често срещан в мексиканската народната медицина (нарича се масаж на маите).  Използва се и е широко разпространен и до ден днешен не само в Мексико, но и в различни краища по света. Масажът се прилага при невъзпалителни болести на женските репродуктивни органи или при репродуктивни проблеми. Има данни за подобни масажни техники и по нашите земи, които са били практикувани от бабите акушерки. Чрез Арвиго се стимулира кръвния поток на най-голямата артерия в човешкото тяло, която преминава от сърцето към тазовата кухина, където се намират вътрешните женски полови органи. В китайската медицина вертикално от слънчевия сплит към пубиса преминава меридиан зачатие, в йога това е и разположението на първите четири чакри. 

  Масажът на маите помага на кръвообращението, на нашата матка, яйчници, фалопиеви тръби и шийка да получат кислород. Кръвоснабдяването в тази зона лесно може да бъде засегнато при днешния заседнал градски начин на живот, стоенето на бюро и работата на компютър. Притока на кръв и захранването с кислород помагат на тези вътрешни органи да бъдат по-здрави, по-жизнени, по-красиви и щастливи.

  • Подобрява състоянието на репродуктивните органи и ги снабдява със свежа оксидирана кръв и хранителни вещества.
  • Раздвижва дебело и тънко черво.
  • Стимулира лимфния поток.
  • Помага на храносмилането.
  • Подобрява качеството на фасцията.
  • Помага на черния дроб да изпълнява задачите си по извличане на токсини и излишни хормони от тялото.
  • Намалява стреса.
  • Освобождава натрупани физически и емоционални токсини.

  ❌ Арвиго масаж не се препоръчва по време на менструация, ако сте бременна или мислите, че може да сте бременна. 

  🌿 Масаж за плодовитост се прави от последния ден на кървене до периода на овулация.